3 продукту, знижують ризик появи онкології

3 продукту, знижують ризик появи онкології

Представники науки з Америки з’ясували, які 3 продукту харчування можуть знизити ймовірність появи злоякісних утворень. Також експерти вважають, що для профілактики онкології важливо підтримувати клітини в здоровому стані. Для цього потрібно дотримуватися здорового способу життя і вживати корисні продукти харчування.

До продуктів, відповідним для профілактики раку, відносяться: чуфа (земляний мигдаль), какао, а також брокколі.

Какао в сирому вигляді насичений антиоксидантами. Для прикладу, в какао їх у сорок разів більше, ніж у чорниці.

Брокколі блокують мутації клітин, так як містять сульфорафан. Сполуки речовини містять корисну для організму і профілактики раку сірку, яка є в шпинаті і капусті (особливо в брюссельській, брокколі і цвітною).

Чуфа також включає в себе антиоксиданти, що захищають організм від шкідливих речовин, які можуть провокувати перетворення хороших клітин в погані.

Це не перше дослідження, що доводить неабиякий вплив продуктів харчування на організм. Правильно підібравши раціон, можна не тільки поліпшити здоров’я, але й захистити себе від небезпечних захворювань або, принаймні, знизити ризик їх появи.

Чи ти згоден з думкою вчених, що деякі продукти можуть знизити ризик розвитку раку?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Почему металлопластиковые окна такие популярные

Почему металлопластиковые окна такие популярные

Маніпуляції: 11 найбільш відомих тактик і як їм протистояти

Маніпуляції: 11 найбільш відомих тактик і як їм протистояти

Корисні властивості бананів і що про них ще потрібно знати

Корисні властивості бананів і що про них ще потрібно знати

Топ-10 найбажаніших жінок у світі

Топ-10 найбажаніших жінок у світі

No Comment

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code