Цукор пов’язують з появою онкології

Цукор пов’язують з появою онкології

Цукор неодноразово потрапляє під приціл вчених. Згідно з проведеними дослідженнями, смачний і всім нам звичний продукт не такий нешкідливий для здоров’я як здається на перший погляд.

Представники науки з США вважають, що цукор може провокувати розвиток онкологічних захворювань. Також цукор стає причиною підвищення тиску, появи цукрового діабету. Він сприяє набору ваги і перевантажує печінку. Але головна небезпека цукру – створення сприятливого середовища для утворення ракових клітин. Злоякісним пухлинам для підживлення потрібна глюкоза.

Для отримання відомостей експерти провели дослідження. Виявилося, що 50 – 58 відсотків тварин, які отримували їжу, багату цукром, стали жертвами онкології.

На думку вчених, цукор стає причиною декількох типів раку: грудей, товстої кишки і матки.

Також вчені з’ясували, що раніше представники цукрової промисловості приховували негативні результати досліджень цукру і представляли громадськості позитивні дані про продукт.

Подальші дослідження, спрямовані на вивчення зв’язку цукру з онкологією, будуть продовжуватися. Проте вже зараз доведено негативний вплив продукту на організм – підвищений тиск, зайва вага, діабет, погані судини і печінку.

Нетривалий задоволення у вигляді солодкої їжі не варто поганих наслідків.

А ти обмежуєш вживання солодкого?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Почему металлопластиковые окна такие популярные

Почему металлопластиковые окна такие популярные

Маніпуляції: 11 найбільш відомих тактик і як їм протистояти

Маніпуляції: 11 найбільш відомих тактик і як їм протистояти

Корисні властивості бананів і що про них ще потрібно знати

Корисні властивості бананів і що про них ще потрібно знати

Топ-10 найбажаніших жінок у світі

Топ-10 найбажаніших жінок у світі

No Comment

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code