Цукрозамінники провокують утворення пухлин

Цукрозамінники провокують утворення пухлин

Будьте уважні до продуктів, якими ви вирішили замінити вживання в повсякденному житті цукру. Вчені з інституту Рамаццини в Болоньї прийшли до висновку, що замінники цукру можуть викликати розвиток раку різних органів.

Проведення серії експериментів на гризунах допомогло вчені визначити, що вживання штучних підсолоджувачів призводить до ракових пухлин, у той час як з кожним роком неухильно зростає кількість продуктів з цукрозамінниками.

Автор дослідження доктор Морандо Соффритти утвреждает, що від сукралозы ризик розвитку раку зростає в два рази, особливо вона сильно вдаряє по матці, яєчниках і сечового міхура.

У сукларозе міститься не просто сахароза, але і молекули хлору, у всіх вживали в якості експерименту цей продукт мишей була виявлена лейкемія. Після тестів на схожих підсолоджувачах результат виявився аналогічним, крім того замінники викликають збільшення печінки.

Підсолоджувальних речовин ацесульфам калію з безалкогольних напоїв, жевачек і десертів також володіє подібним ефектом.

Якщо ви бажаєте виключити цукор з свого організму, то краще зверніться до сухофруктам або меду, його природним замінників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Почему металлопластиковые окна такие популярные

Почему металлопластиковые окна такие популярные

Маніпуляції: 11 найбільш відомих тактик і як їм протистояти

Маніпуляції: 11 найбільш відомих тактик і як їм протистояти

Корисні властивості бананів і що про них ще потрібно знати

Корисні властивості бананів і що про них ще потрібно знати

Топ-10 найбажаніших жінок у світі

Топ-10 найбажаніших жінок у світі

No Comment

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code