
Деякі види м’яса можуть стати причиною появи раку
В результаті тривалого дослідження експерти встановили, що вживання червоного або пройшов обробку м’яса, може стати причиною злоякісних утворень.
Найбільш небезпечно м’ясо, приготоване на грилі або багатті. Якщо регулярно готувати м’ясо під впливом високих температур або на вогні, небезпечне захворювання може наздогнати вже дуже скоро.
Однак не варто лякатися таких відомостей, і не обов’язково виключати з раціону м’ясо. Досить знизити його кількість, особливо приготованого на вогні. Також слід змінити спосіб його приготування.
Згідно з міжнародними даними, щороку близько 34 тис. чоловік гине ракових утворень, викликаних надмірною кількістю м’яса в раціоні. У зв’язку з невтішною статистикою, вчені рекомендують відкоригувати раціон на користь здорового харчування і не забувати про фізичну активність і позитивних емоціях.
No Comment