
Експерти розповіли, чому не можна відмовлятися від сніданків
Дослідники зробили висновок, що люди, які відмовляються від сніданків, стають схильними до діабету, а також серцево-судинних захворювань.
Для отримання результатів було проведено дослідження, в якому брало участь 49 добровольців віком 21 – 60 років. Одна група учасників не пропускала сніданки і приступала до них не пізніше двох годин після пробудження. Друга група до полудня відмовлялася від прийому їжі. Експеримент тривав 6 тижнів.
Поле обробки отриманих даних вдалося встановити, що ранковий прийом їжі пригнічує активність генів, які пов’язані з виникненням інсультів і відхиленням від норми цукру в крові. Тому сніданки знижують ризик захворіти діабетом або зіткнутися з кардіологічними проблемами.
Також експерти відзначили, що калорії, що містяться у сніданку, не завдають такої шкоди організму, як під час обіду або вечері. А також не стануть перешкодою тим, хто бажає скинути вагу.
Раніше вчені встановили, що зменшення кількості калорій на 200 ккал сприяє збільшенню тривалості життя.
No Comment