Експерти розповіли, які продукти небезпечні для здоров’я

Експерти розповіли, які продукти небезпечні для здоров’я

Представники науки з США встановили, що зростання в організмі холестерину провокує ріст і розмноження стовбурових клітин у системі травлення.

Підвищує кількість холестерину в організмі їжа тваринного походження, в результаті чого зростає ймовірність розвитку злоякісних утворень, які будуть дуже активно прогресувати.

Для отримання інформації експерти провели дослідження за участю піддослідних мишей, у яких був змінений ген, що кодує білок Lpcat3. Цей фермент відповідає за синтез фосфолипидных тіл, що входять до складу клітинних мембран.

У процесі експерименту вчені встановили, що підвищений рівень холестерину провокує активне зростання стовбурових клітин у системі травлення.

Стовбурові клітини, маючи дефекти, починають швидко ділитися, провокуючи розвиток онкології. Тому холестерин не тільки сприяє потовщенню клітин стравоходу, але і збільшує ймовірність розвитку раку в цій ділянці організму.

На даний момент невідомо, чи впливає холестерин на інші форми онкології. Дослідження в цьому напрямку тривають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Почему металлопластиковые окна такие популярные

Почему металлопластиковые окна такие популярные

Маніпуляції: 11 найбільш відомих тактик і як їм протистояти

Маніпуляції: 11 найбільш відомих тактик і як їм протистояти

Корисні властивості бананів і що про них ще потрібно знати

Корисні властивості бананів і що про них ще потрібно знати

Топ-10 найбажаніших жінок у світі

Топ-10 найбажаніших жінок у світі

No Comment

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code