Фахівці попередили про небезпеку м’яса

Фахівці попередили про небезпеку м’яса

Як повідомляє EurekAlert!, дослідники, що представляють Північно-Західний університет, виявили, що м’ясна продукція може викликати смертельно небезпечні хвороби, в тому числі серцево-судинної системи.

Якщо вживати в тиждень мінімум 2 порції червоного або переробленого м’яса тварин або птиці, навіть смаженої курки, ймовірність виникнення серцево-судинних захворювань може зрости до 7%.

Для цього вчені проаналізували здоров’я 29682 добровольців, що розповіли про своє улюбленому меню. Трохи менше половини учасників складали чоловіки з середнім віком 53,7 року.

І хоч відсоток ризику зростає не так значно, експерти рекомендують частіше відмовлятися від обробленого і червоного м’яса, а також ковбасних виробів на користь рослинних продуктів і риби.

А ти їж часто м’ясні вироби?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Почему металлопластиковые окна такие популярные

Почему металлопластиковые окна такие популярные

Маніпуляції: 11 найбільш відомих тактик і як їм протистояти

Маніпуляції: 11 найбільш відомих тактик і як їм протистояти

Корисні властивості бананів і що про них ще потрібно знати

Корисні властивості бананів і що про них ще потрібно знати

Топ-10 найбажаніших жінок у світі

Топ-10 найбажаніших жінок у світі

No Comment

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code