Кефір і алергія

Кефір і алергія

Кефір , на думку тайванських вчених ( Тайвань, Йанлин, National Formosa University), зменшує ймовірність розвитку харчової алергії у дітей.

Після трьох тижнів дослідах на мишах, було помічено, що деякі компоненти кефіру здатні знижувати рівень імуноглобулінів, що провокують алергію. Вчені виявили, що кількість овальбумина або яєчного альбуміну (білка, знайдений в яєчних білках, який викликає більшість алергічних реакцій у дітей) знизилася втричі. Дослідження також показало, що кисломолочний напій підвищує рівень так званих корисних бактерій.

Кефір– традиційний східноєвропейський кисломолочний напій. Він нерідко використовується для підгодовування немовлят завдяки хорошій усваимости.

Різними видами харчової алергії страждають від 5 до 8% дітей у віці до 3 років і єдиним надійним способом уникнути алергії є виключення з раціону дитини проблемних продуктів з раціону.

Вчені вважають, що інгредієнти, що входять до складу ферментованої кефіру, здатні захищати імунну систему дітей від алергічних реакцій.

У подальших дослідженнях вчені сподіваються визначити і адаптувати до використання в медицині конкретні біологічно активні компоненти кефіру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Почему металлопластиковые окна такие популярные

Почему металлопластиковые окна такие популярные

Маніпуляції: 11 найбільш відомих тактик і як їм протистояти

Маніпуляції: 11 найбільш відомих тактик і як їм протистояти

Корисні властивості бананів і що про них ще потрібно знати

Корисні властивості бананів і що про них ще потрібно знати

Топ-10 найбажаніших жінок у світі

Топ-10 найбажаніших жінок у світі

No Comment

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code