Ковбасні вироби підвищують ризик розвитку раку

Ковбасні вироби підвищують ризик розвитку раку

Експерти з Всесвітньої організації охорони здоров’я зробили тривожний висновок – ковбасні вироби підвищують ймовірність виникнення злоякісних утворень. Навіть якщо щодня з’їдати пару шматочків ковбаси або бекону, ймовірність зіткнутися з раком зростає до 18%.

На думку вчених, страви з обробленого м’яса – одна з найчастіших причин появи раку кишечника.

Під час обробки м’яса виробники додають в нього консерванти для поліпшення або зміни смаку і продовження терміну придатності. Однак ці речовини небезпечні для здоров’я людей.

Після проведення відповідного дослідження ВООЗ внесла ковбасні вироби в список канцерогенів поряд з алкоголем і плутонієм.

На даний момент є припущення, що до раку шлунка і простати може призвести вживання червоного м’яса, але ця теорія не доведена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Почему металлопластиковые окна такие популярные

Почему металлопластиковые окна такие популярные

Маніпуляції: 11 найбільш відомих тактик і як їм протистояти

Маніпуляції: 11 найбільш відомих тактик і як їм протистояти

Корисні властивості бананів і що про них ще потрібно знати

Корисні властивості бананів і що про них ще потрібно знати

Топ-10 найбажаніших жінок у світі

Топ-10 найбажаніших жінок у світі

No Comment

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code