Любителям здорової їжі

Любителям здорової їжі

Хліб – основа здорового харчування. Саме так вважають корейці. Правда, хліб (точніше, хлібці – тток) вони роблять з рисового борошна, додаючи сою і багато інші рослинні компоненти, а готують його на пару. Традиції приготування передаються з покоління в покоління.

Тток їдять не тільки окремо, але і кладуть у різні страви, у тому числі в супи. Одне з них – тгоккук (суп з ттоком), традиційне новорічне частування. Його подають у всіх корейських сім’ях в перший день першого місячного місяця. З’являються і кулінарні нововведення: тток-сендвічі, рисові хлібці з начинками на будь-який смак – страва на західний манер.

На святі в Кенджу будь-який бажаючий може спробувати різні сорти ттока і навіть взяти участь у приготуванні хлібців. В цьому стародавньому південнокорейському місті щороку в квітні проходить фестиваль, присвячений ттоку, а також місцевим напоїв. Окрім дегустацій і навчання в програму свята входять театральні вистави.

Сьогодні, коли все більше людей по всьому світу цікавиться здоровим харчуванням, такі продукти, як тток, набувають популярності. Не так давно в Кореї розробили особливу технологію виготовлення і упаковки рисових хлібців, які довго зберігаються, не втрачаючи корисних властивостей і неповторного смаку. Тепер тток зможуть є шанувальники здорової їжі в різних країнах світу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Почему металлопластиковые окна такие популярные

Почему металлопластиковые окна такие популярные

Маніпуляції: 11 найбільш відомих тактик і як їм протистояти

Маніпуляції: 11 найбільш відомих тактик і як їм протистояти

Корисні властивості бананів і що про них ще потрібно знати

Корисні властивості бананів і що про них ще потрібно знати

Топ-10 найбажаніших жінок у світі

Топ-10 найбажаніших жінок у світі

No Comment

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code