Названі найпопулярніші продукти в майбутньому році

Названі найпопулярніші продукти в майбутньому році

Американські дієтологи в своїх дослідженнях визначили головні страви 2017 року. На їхню думку найпопулярнішою стане ферментированная їжа. Це їжа, виготовлена за допомогою процесу бродіння. На їхню думку ферментовані продукти є зразком супер-продуктів. Це джерело корисних для людського організму бактерій. Медики їх називають штучним додатковим травленням.
Такі продукти — це вже частково перероблені ферментами бактерій продукти. Ферментированная їжа сприяє поліпшенню засвоюваності заліза і кальцію, білків і інших корисних речовин. Також оздоровлює шлунково-кишковий тракт, знищує віруси, бактерії і виводить з організму токсини і шлаки.
Як заявляють дієтологи, основним ферментованим продуктом в Європі є традиційна квашена капуста, а також інші квашені овочі. Квашені овочі виходять при їх молочнокислом бродінні. Вони сприяють нормалізації мікрофлори кишечника, а отже травленню.
Значне місце серед головних трендів в їжі 2017 року займуть натуральний кефір, ферментований чай комбуча (чайний гриб), йогурт і квас. Що стосується чаю комбуча — це натуральний ферментований чай, отриманий за допомогою чайного гриба. Він являє собою взаємодію дріжджів і оцтових бактерій. Завдяки своїм цілющим властивостям, цей чай дуже популярний в Азії і в ряді країн Європи. А що стосується кефіру, йогурту і квасу, то їх користь доведена фахівцями вже дуже давно.
Любителям гострої їжі в 2017 році дієтологи пропонують корейське блюдо Кімчі — це поєднання будь-яких квашених овочів, приправлених гострими спеціями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Почему металлопластиковые окна такие популярные

Почему металлопластиковые окна такие популярные

Маніпуляції: 11 найбільш відомих тактик і як їм протистояти

Маніпуляції: 11 найбільш відомих тактик і як їм протистояти

Корисні властивості бананів і що про них ще потрібно знати

Корисні властивості бананів і що про них ще потрібно знати

Топ-10 найбажаніших жінок у світі

Топ-10 найбажаніших жінок у світі

No Comment

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code