Названі продукти, які можуть бути причиною раку

Названі продукти, які можуть бути причиною раку

Представники науки з Британії назвали продукти, які можуть стати причиною розвитку онкології.

Список небезпечних продуктів харчування очолило м’ясо, яке пройшло промислову переробку (ковбаса, сосиски, бекон, шинка і т. д.).

Вчені вважають, що якщо вживати 50 г переробленого м’яса в день, то на 18% збільшиться ймовірність появи раку кишечника.

Небезпека також представляє цукор. На даний момент прямого зв’язку між цукром і онкологією не виявлено. Проте він стає причиною зайвої ваги, який підвищує ризик мутації клітин.

Куріння та вживання алкоголю у 3% випадків стають причинами раку. Особливо небезпечно куріння, яке може спровокувати розвиток 15 видів раку.

Є продукти, які здатні знижувати ризик появи небезпечної хвороби. До них належать їжа з великою кількістю мінералів, антиоксидантів і харчових волокон. Вчені радять частіше вживати брокколи, чорницю, куркуму, томати, гранат, а також пити зелений чай.

Вплив продуктів харчування на здоров’я часто недооцінюється людьми. Багато хто звик віддавати перевагу дорогим вітамінів і ліків, щоб поліпшити стан організму.

Тим не менш, проведене дослідження доводить, що корисні продукти допомагають запобігти навіть таку небезпечну хворобу як рак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Почему металлопластиковые окна такие популярные

Почему металлопластиковые окна такие популярные

Маніпуляції: 11 найбільш відомих тактик і як їм протистояти

Маніпуляції: 11 найбільш відомих тактик і як їм протистояти

Корисні властивості бананів і що про них ще потрібно знати

Корисні властивості бананів і що про них ще потрібно знати

Топ-10 найбажаніших жінок у світі

Топ-10 найбажаніших жінок у світі

No Comment

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code