Названо кращий варіант заварювання кави

Названо кращий варіант заварювання кави

Експерти з Америки в галузі хімії з’ясували, як краще всього готувати заварний кави. На їх думку, це потрібно робити холодним методом. Тоді концентрація міститься в помелі кофеїну буде підвищена.

Для отримання відомостей представники науки проаналізували 4 види кави середньої і сильної ступеня обсмаження з зернами крупного і середнього помелу. Кава був заварений холодним методом і окропом. Перший варіант приготування займає від 10 до 24 годин і передбачає воду кімнатної температури.

Дослідивши склад готових напоїв, організатори експерименту зробили висновок, що каву сильної обжарювання і грубого зернового помелу, приготований холодним методом, виділяє близько 1000 міліграм корисного кофеїну на 1 літр води. Таку кількість було зафіксовано через 6 – 7 годин з моменту заварювання. Якщо використовувати окріп, то концентрація кофеїну буде не більше 800 міліграм.

Раніше представники науки встановили, що одна додаткова порція кави раз на тиждень зменшує ймовірність виникнення інфаркту на 7%, а не менш небезпечного інсульту – на 8%. Вчені стверджують, що серед любителів кави менше випадків перерахованих вище захворювань. Але мова йде про натуральному зерновій каві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Почему металлопластиковые окна такие популярные

Почему металлопластиковые окна такие популярные

Маніпуляції: 11 найбільш відомих тактик і як їм протистояти

Маніпуляції: 11 найбільш відомих тактик і як їм протистояти

Корисні властивості бананів і що про них ще потрібно знати

Корисні властивості бананів і що про них ще потрібно знати

Топ-10 найбажаніших жінок у світі

Топ-10 найбажаніших жінок у світі

No Comment

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code