Обережно, риба!

Обережно, риба!

Часи, коли морська риба вважалася самим безпечним і чистим продуктом харчування, канули в лету. В даний час в рибі виявлені анизокиды (глистяна інвазія), які гинуть тільки при глибокому заморожуванні або при посолі з високими концентраціями солі. Якщо у кишечнику риби виявляється більше трьох спір анизокид, таку рибу людям споживати не рекомендується.

Американські вчені Wake Forest University School of Medicine, Winston-Salem, North Carolina, за допомогою методу газової хроматографії проаналізували склад 30 найбільш популярних сортів риби, виявили, що деякі сорти риби характеризуються несприятливим співвідношенням жирних кислот.

Проатерогенные жирні кислоти були виявлені в таких сортах риби як сьомга, зубатка.

Вчені вважають, що настав час розробити диференційовані рекомендації по споживанню різних сортів риби, щоб уберегти здоров’я людей від непередбачених наслідків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Почему металлопластиковые окна такие популярные

Почему металлопластиковые окна такие популярные

Маніпуляції: 11 найбільш відомих тактик і як їм протистояти

Маніпуляції: 11 найбільш відомих тактик і як їм протистояти

Корисні властивості бананів і що про них ще потрібно знати

Корисні властивості бананів і що про них ще потрібно знати

Топ-10 найбажаніших жінок у світі

Топ-10 найбажаніших жінок у світі

No Comment

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code