П’ять видів зелені, які варто регулярно

П’ять видів зелені, які варто регулярно

Зелень – прекрасне доповнення до будь-яких страв. Вона збагачує їжу смаком і ароматом, а також приносить багато користі.

ТОП найбільш корисних видів зелені.

Кріп

Він багатий магнієм, кальцієм, залізом і фосфором. Кріп корисний для кровоносної і травної систем. Крім позитивного впливу на травлення, рослина запобігає виразку і гастрит.

Петрушка

У цій зелені багато вітаміну С. Петрушка прекрасно впливає на шкіру: робить її більш пружною, гладкою, здоровою.

Селера

Його насичена зелень протеїном. Завдяки цьому селера надає благотворний вплив на шлунково-кишковий тракт, підтримує водно-сольовий баланс в нормі. Добре він позначається і на роботі мозку: покращує пам’ять і концентрацію уваги.

Рукола

У цьому салаті міститься багато вітамінів. Рукола робить імунітет міцніше, нормалізує цукор і підвищує рівень гемоглобіну в крові. Вживати рукколу особливо корисно людям, які страждають від виразки або гастриту.

Фенхель

Він корисний для роботи кишечника, нирок, печінки. Допомагає при метеоризмі та інших проблемах зі шлунком.

Регулярно приправляючи страви ароматною зеленню, можна помітно зміцнити здоров’я. Яка зелень подобається тобі найбільше?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Почему металлопластиковые окна такие популярные

Почему металлопластиковые окна такие популярные

Маніпуляції: 11 найбільш відомих тактик і як їм протистояти

Маніпуляції: 11 найбільш відомих тактик і як їм протистояти

Корисні властивості бананів і що про них ще потрібно знати

Корисні властивості бананів і що про них ще потрібно знати

Топ-10 найбажаніших жінок у світі

Топ-10 найбажаніших жінок у світі

No Comment

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code