Шкірка яблука: користь і небезпеку

Шкірка яблука: користь і небезпеку

Шкірка овочів і фруктів – комора корисних для людини речовин, однак тільки у випадку екологічно чистих продуктів, довели вчені.

Виявлено, що в шкірці яблук містить речовини, які уповільнюють поширення клітин при раку товстої кишки на 43% (речовини м’якуша – на 29%). Але шкірка плоду накопичує в собі пестициди та інші небезпечні речовини, які використовувалися при вирощуванні.

Щоб дізнатися, чи корисно для здоров’я, наприклад, яблуко, досить розрізати його і почекати 30 хвилин – якщо плід потемніє, то він корисний, рекомендують експерти. Насторожити має глянсовий шкірка овочів і фруктів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Почему металлопластиковые окна такие популярные

Почему металлопластиковые окна такие популярные

Маніпуляції: 11 найбільш відомих тактик і як їм протистояти

Маніпуляції: 11 найбільш відомих тактик і як їм протистояти

Корисні властивості бананів і що про них ще потрібно знати

Корисні властивості бананів і що про них ще потрібно знати

Топ-10 найбажаніших жінок у світі

Топ-10 найбажаніших жінок у світі

No Comment

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code