Соя перешкоджає виникненню хвороби Альцгеймера

Соя перешкоджає виникненню хвороби Альцгеймера

Продукти з сої і риб’ячий жир, можуть стати ефективними засобами для профілактики хвороби Альцгеймера. До такого висновку прийшли вчені з Університету Каліфорнії (Лос-Анджелес, США).

Так звані омега-3-ненасичені жирні кислоти – речовини, що володіють вираженим захисним і антиоксидантним ефектом, входять до складу перерахованих вище продуктів у великій кількості. У дослідженнях на мишах вчені встановили, що ці речовини захищають головний мозок – у нервовій тканині старіючих тварин, які отримували їх з їжею, не було виявлено характерних вікових змін.

Можливо, через кілька років омега-3-ненасичені жирні кислоти стануть основою «природних» лікарських препаратів або у вигляді багатих ними продуктів увійдуть в спеціальні «неврологічні» дієти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Почему металлопластиковые окна такие популярные

Почему металлопластиковые окна такие популярные

Маніпуляції: 11 найбільш відомих тактик і як їм протистояти

Маніпуляції: 11 найбільш відомих тактик і як їм протистояти

Корисні властивості бананів і що про них ще потрібно знати

Корисні властивості бананів і що про них ще потрібно знати

Топ-10 найбажаніших жінок у світі

Топ-10 найбажаніших жінок у світі

No Comment

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code