Учені назвали продукти, що попереджають рак

Учені назвали продукти, що попереджають рак

В результаті досліджень, фахівці з Британії та Норвегії перерахували корисні продукти, які запобігають шлунково-кишкові захворювання, в тому числі й онкологічні.

Дані дослідження опубліковані в Nature Communications. В першу чергу, для профілактики шлунково-кишкових захворювань, дієтологи рекомендують вживати червоні сорти винограду, груші, гранати, зелений горошок, сою, сочевицю і гриби.

Як відзначають фахівці, ці продукти позитивно впливають на аутофагию – процес, коли клієнтка, поглинаючи свої власні шкідливі компоненти, не дає розвиватися запальних процесів в організмі.

До таких висновків дослідники прийшли, коли з’ясували причини, які впливають на позитивний механізм аутофагії. Фахівцями був виявлений білок Kenny, що регулює цей процес. У тому випадку, коли аутофагия дає збій, цей білок накопичується і викликає запалення.

Тому медики настійно рекомендують включати в свій раціон червоний виноград, бобові, груші, гранати і гриби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Почему металлопластиковые окна такие популярные

Почему металлопластиковые окна такие популярные

Маніпуляції: 11 найбільш відомих тактик і як їм протистояти

Маніпуляції: 11 найбільш відомих тактик і як їм протистояти

Корисні властивості бананів і що про них ще потрібно знати

Корисні властивості бананів і що про них ще потрібно знати

Топ-10 найбажаніших жінок у світі

Топ-10 найбажаніших жінок у світі

No Comment

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code