Українці стали споживати менше продуктів

Українці стали споживати менше продуктів

Професор кафедри гігієни харчування Національного медичного університету ім. Богомольця Гнат Матасар заявив, що українці стали менше їсти.

“У зв’язку з тим, що продукти стали більш забрудненими, люди стали менше їх вживати”, – сказав він. За даними, наданими експертом, від деяких продуктів українці практично відмовилися. Наприклад, “рибопродукти для нас стали дефіцитними”, – сказав Матасар.

Ігнат Матасар і науковий керівник Міжнародного інституту безпеки та якості харчових продуктів Геннадій Миронюк також повідомили, що найбільш безпечними і корисними для здоров’я стравами є український борщ, каші.

Український борщ є унікальною стравою за кількістю корисних для організму компонентів. Крім того, експерти порадили віддавати перевагу житньому хлібу, “який є джерелом вітамінів групи В”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Почему металлопластиковые окна такие популярные

Почему металлопластиковые окна такие популярные

Маніпуляції: 11 найбільш відомих тактик і як їм протистояти

Маніпуляції: 11 найбільш відомих тактик і як їм протистояти

Корисні властивості бананів і що про них ще потрібно знати

Корисні властивості бананів і що про них ще потрібно знати

Топ-10 найбажаніших жінок у світі

Топ-10 найбажаніших жінок у світі

No Comment

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code