Вчені розповіли про шкідливий вплив всіх видів м’яса

Вчені розповіли про шкідливий вплив всіх видів м’яса

Представники науки з США зробили висновок, що м’ясо птиці і худоби сприяє підвищенню рівня холестерину в організмі.

В результаті вживання м’ясних страв зростає чисельність ліпопротеїнів з низькою щільністю. Речовини є головними носіями холестерину. Такий холестерин вважається поганим, так як підвищує ризик розвитку атеросклерозу.

У деяких країнах Європи люди скоротили кількість вживання м’яса, так як вважають, що продукт пов’язаний з хворобами серця і судин. У той час як рослинний білок не пов’язаний з такими ризиками.

Експерти радять вживати м’ясо свійської птиці замість магазинного червоного м’яса, як більш безпечну альтернативу. Слід включити в раціон бобові продукти, оливкове масло, а також овочі. Перераховані продукти сприяють нормалізації холестерину в крові.

М’ясо вважається корисним для здоров’я продуктом, воно насичує тіло важливим для нього тваринним білком, який є конструктором клітин. Крім того, продукт надає енергію і силу. Тим не менш, важливо вживати м’ясо в міру (не більше 2-х разів на тиждень) і краще всього домашнього походження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Почему металлопластиковые окна такие популярные

Почему металлопластиковые окна такие популярные

Маніпуляції: 11 найбільш відомих тактик і як їм протистояти

Маніпуляції: 11 найбільш відомих тактик і як їм протистояти

Корисні властивості бананів і що про них ще потрібно знати

Корисні властивості бананів і що про них ще потрібно знати

Топ-10 найбажаніших жінок у світі

Топ-10 найбажаніших жінок у світі

No Comment

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code