Вживання борошняних виробів негативно впливає на зір

Вживання борошняних виробів негативно впливає на зір

Регулярне вживання всілякої випічки погіршує зір. До такого висновку прийшли фахівці Університету харчування штату Колорадо.

Спільно з колегами з Університету міста Сіднея вони довели, що підвищена кількість інсуліну, що надходить у кров разом з випічкою, погано позначається на здоров’ї очей. Цю точку зору поділяють і американські вчені-офтальмологи.

Дослідники визначили, що вживання борошняних виробів призводить до появи короткозорості. В першу чергу у любителів випічки страждає очне яблуко. У тих людей, які в юному віці зловживали різноманітними пирогами, хлібом і булочками, деформується очне яблуко. З часом воно подовжується – це призводить до короткозорості.

Результати проведених досліджень можуть в подальшому допомогти запобігти росту очних захворювань. Таким чином вчені намагаються знайти причину, чому в 21 столітті, близько 30% людей в Європі страждають від короткозорості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Почему металлопластиковые окна такие популярные

Почему металлопластиковые окна такие популярные

Маніпуляції: 11 найбільш відомих тактик і як їм протистояти

Маніпуляції: 11 найбільш відомих тактик і як їм протистояти

Корисні властивості бананів і що про них ще потрібно знати

Корисні властивості бананів і що про них ще потрібно знати

Топ-10 найбажаніших жінок у світі

Топ-10 найбажаніших жінок у світі

No Comment

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code