Вживання в їжу оливкової олії значно знижує ризик розвитку раку, остеопорозу

Вживання в їжу оливкової олії значно знижує ризик розвитку раку, остеопорозу

Вживання в їжу оливкової олії значно знижує ризик розвитку раку і остеопорозу. До такого висновку прийшли іспанські дослідники з Університету Гранади.

Вчені з’ясували, що масло оливок захищає клітини організму від розвитку пухлин, запальних процесів, а також запобігає їх старіння, що зменшує ймовірність розвитку остеопорозу.

Нагадаємо, що медики вже давно звернули увагу, що в Італії, Іспанії і Греції, де у великій кількості виробляється і споживається оливкова олія, фіксується набагато менше випадків захворювання на рак та остеопорозом. Фахівці також зазначили, що подібне позитивний вплив надають мед і прополіс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Почему металлопластиковые окна такие популярные

Почему металлопластиковые окна такие популярные

Маніпуляції: 11 найбільш відомих тактик і як їм протистояти

Маніпуляції: 11 найбільш відомих тактик і як їм протистояти

Корисні властивості бананів і що про них ще потрібно знати

Корисні властивості бананів і що про них ще потрібно знати

Топ-10 найбажаніших жінок у світі

Топ-10 найбажаніших жінок у світі

No Comment

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code