Як готувати, щоб убезпечити себе від раку

Як готувати, щоб убезпечити себе від раку

Представники науки з Японії вважають, що смаження – найшкідливіший спосіб готування продуктів. Під впливом високої температури в соняшниковій олії з’являються трансжири, які погано позначаються на здоров’ї.

Такі речовини підвищують ймовірність появи дегенеративних захворювань, зокрема старечого недоумства.

Для проведення дослідження вчені запросили 1 600 добровольців старше 67 років. Спостереження за учасниками тривало 10 років. За цей час 377 осіб захворіли старечим недоумством. Виявилося, що люди, у яких виявили деменцію, часто вживали смажену їжу.

Вчені вважають, що такий спосіб приготування їжі на 52% підвищує ризик розвитку дегенеративною хвороби в літньому віці. ВООЗ довела, що трансжири щорічно забирають життя майже півмільйона людей, і цей показник з кожним роком зростає.

Також виявлено канцерогенний вплив на організм трансжирів і їх зв’язок з виникненням діабету другого типу. У деяких країнах Європи такий продукт заборонений для вживання, а безпечного дозування не існує.

Є чимало інших способів приготування їжі – тушкування, варіння, випічка, приготування на пару. Овочі і фрукти можна їсти в сирому вигляді.

А як часто смажену їжу вживаєш ти?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Почему металлопластиковые окна такие популярные

Почему металлопластиковые окна такие популярные

Маніпуляції: 11 найбільш відомих тактик і як їм протистояти

Маніпуляції: 11 найбільш відомих тактик і як їм протистояти

Корисні властивості бананів і що про них ще потрібно знати

Корисні властивості бананів і що про них ще потрібно знати

Топ-10 найбажаніших жінок у світі

Топ-10 найбажаніших жінок у світі

No Comment

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code