Як правильно заварювати чай, щоб не захворіти

Як правильно заварювати чай, щоб не захворіти

Мало хто замислюється про температуру води для заварки, але вона дуже важлива. Заливати листя треба тільки окропом, просто гарячої води недостатньо, попереджають фахівці. Причина в тому, що чайне листя – органічний продукт, який може містити будь-які бактерії, від плісняви до сальмонели.

Експерти зробили висновок, що тільки окріп може напевно знищити будь-які хвороботворні мікроорганізми, а рідина температурою до 85 градусів на це не здатна. Тому після вживання такого чаю можна захворіти.

Також шкідливо пити напій, що вже простояв завареним тривалий час. В такому випадку, якщо якісь патогенні мікроби все ж вижили, вони стануть ще небезпечніше.

Щоб правильно приготувати напій, його варто залити крутим окропом і залишити приблизно на п’ять хвилин, і лише потім пити – радять фахівці.

Напиши в коментарях, який сорт чаю ти любиш найбільше?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Почему металлопластиковые окна такие популярные

Почему металлопластиковые окна такие популярные

Маніпуляції: 11 найбільш відомих тактик і як їм протистояти

Маніпуляції: 11 найбільш відомих тактик і як їм протистояти

Корисні властивості бананів і що про них ще потрібно знати

Корисні властивості бананів і що про них ще потрібно знати

Топ-10 найбажаніших жінок у світі

Топ-10 найбажаніших жінок у світі

No Comment

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code