Які продукти провокують тромби?

Які продукти провокують тромби?

Тромби – це згустки крові в судинах, що вкрай негативно позначається на роботі серцево-судинної системи. Такі згустки здатні викликати інсульт, інфаркт та інші подібні захворювання, що призводять до летального результату.

До утворення тромбів призводить зловживання наступними продуктами: свинячий і яловичої печінкою, маргарином і копченою ковбасою.

Печінка містить холестерин і вітамін К, маргарин – трансжири, а ковбаса насичена безліччю некорисних речовин, у тому числі і шкідливим холестерином. При частому вживанні цих речовин кров стає густішою і може утворитися небезпечний згусток.

Щоб запобігти виникненню тромбів, варто їсти таку їжу якомога рідше, а краще і зовсім виключити з свого раціону. І вживати якомога більше свіжих фруктів і овочів.

А ти часто будеш їсти шкідливу їжу?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Почему металлопластиковые окна такие популярные

Почему металлопластиковые окна такие популярные

Маніпуляції: 11 найбільш відомих тактик і як їм протистояти

Маніпуляції: 11 найбільш відомих тактик і як їм протистояти

Корисні властивості бананів і що про них ще потрібно знати

Корисні властивості бананів і що про них ще потрібно знати

Топ-10 найбажаніших жінок у світі

Топ-10 найбажаніших жінок у світі

No Comment

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code