Жирна риба допоможе вберегтися від раку

Жирна риба допоможе вберегтися від раку

Споживання жирної риби щонайменше 2 рази на тиждень значно знижує ризик розвитку залозистого раку, вважають американські вчені.
Жирна риба, що містить велику кількість омега-3 поліненасичених жирних кислот і, що важливо, приготована у відповідності з принципами здорового харчування, тобто нежареная і незасоленная, перешкоджає розвитку таких онкологічних захворювань, як рак яєчника, ендометрію, шлунка, товстої кишки і підшлункової залози, показали дослідження, проведені серед італійців. Кислоти омега-3 мають більший потенціал для профілактики раку. Також, риб’ячий жир – це відмінне загальнозміцнюючий і підвищує імунітет засіб.
Правда, для такого ефекту не можна смажити рибу і солити. Ідеальним варіантом приготування риби з збереженням всіх її корисних властивостей є запікання або приготування на пару.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Почему металлопластиковые окна такие популярные

Почему металлопластиковые окна такие популярные

Маніпуляції: 11 найбільш відомих тактик і як їм протистояти

Маніпуляції: 11 найбільш відомих тактик і як їм протистояти

Корисні властивості бананів і що про них ще потрібно знати

Корисні властивості бананів і що про них ще потрібно знати

Топ-10 найбажаніших жінок у світі

Топ-10 найбажаніших жінок у світі

No Comment

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code